Consiliul Judeţean Călăraşi a achiziţionat drumul Siderca

250.000 de lei a alocat Consiliul Judeţean Călăraşi pentru achiziţia drumului uzinal Siderca, care face legătura între DN 3 şi municipiul Călăraşi.

În lungime de 865 de metri, drumul de incintă a fostului Combinat Siderurgic din Călăraşi se afla în proprietatea lichidatorului judiciar al Siderca SA dar era de folosinţă şi importanţă publică fiind calea de acces din DN 3, dinspre Bucureşti, către municipiul Călăraşi.

Nefiind în administrare publică acesta nu putea fi reabilitat astfel încât Consiliul Judeţean a achiziţionat porţiunea de drum pentru a fi modernizat.

„Am preluat şi drumul de la Siderca. În ultima şedinţă a Consiliului Judeţean am trecut în domeniul public al judeţului 865 de metri, Piscicola – Intrare în fostul combinat Siderca.

În urma licitaţiei care a avut loc marţi, am preluat porţiunea de drum uzinal, două loturi, cel din faţa birourilor de la Siderca precum şi porţiunea de drum industrial de la Martifer până la ieşirea din poarta combinatului, unde era UCC” a declarat Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide