Consiliul județean, convocat în ședință ordinară miercuri/Vezi ordinea de zi

Consiliul Județean Călărași e convocat în ședință ordinară pentru miercuri, 4 martie, în sala de ședințe, cu o ordine de zi ce curpinde 7 proiecte de hotărîre. Cinci dintre acestea sunt legate de o nouă încercare de a-l elibera din funcția de vicepreședinte pe Bogdan Georgescu și de a-l înlocui. Mai mult, acestuia îi va înceta și mandatul de consilier județean, motivele fiind legate de decizia definitivă și irevocabilă a instanței de judecată de a aproba un raport al ANI care spunea că Georgescu a fost, într-o perioadă a exercitării funcției sale publice, incompatibil. Ordinea de zi este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier județean și de vicepreședinte al domnului Georgescu Bogdan George.

2. Proiect de hotărâre pentru abrogarea Hotărârii nr. 132/2014 privind eliberarea din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași a domnului Georgescu Bogdan George.

3. Proiect de hotărâre pentru revocarea Hotărârii nr. 133/2014 privind alegerea unui vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași.

4. Proiect de hotărâre privind alegerea unui vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii nr. 81/2012 privind organizarea comisiilor de specialitate pe principalele domenii de activitate.

6. Proiect de hotărâre privind constituirea Comisiei pentru analizarea documentațiilor tehnico-economice ale obiectivelor de investiții

7. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcții al aparatului de specialitate al Consiliului Județean Călărași.

8. Diverse

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
3 Martie 2015/Horoscop

Berbec Berbecii vor avea o perioadă specială în ceea ce priveşte atitudinea faţă de cei din jur. Vor fi mai...

Închide