Consiliul Județean dă asigurări că lucrările la stadion vor fi gata la timp

Consiliul Județean Călărași, instituția care administrează Stadionul „Ion Comșa”, a demarat, imediat  după finalul campionatului din Liga a II-a de fotbal, lucrările de investiții la arena pe care Dunărea Călărași va evolua, pentru prima dată în istorie, în Liga I.

Suprafața de joc a fost modernizată, a fost înlocuit gazonul iar în prezent se lucrează la amenajarea vestiarelor, a sălii de conferințe și a spațiilor aferente.

Stadionul va avea o tribună nouă VIP, pentru postul de comentatori și spectatori. Ansamblul este format din 6 containere cu dimensiuni: 1200x300x300 mm. Valoarea investiției este, conform devizului de 521.281,19 lei fără TVA.

De asemenea, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind realizarea „Sistemului de supraveghere video şi control acces la stadionul central Ion Comşa – Complex Sportiv Municipal Dunărea Călăraşi” – faza Studiu de fezabilitate (SF) a cărui valoare, conform devizului, este de 465.657,97 lei fără TVA, din care C+M 260.452 lei.

Joi, 28 iunie, conducerea Consiliului Județean Călărași a verificat la fața locului stadiul investiției

,,Se lucrează intens. Până în acest moment 70% din obiectiv este realizat. Suntem convinși că la data de 11 iulie a.c. stadionul galben-albaștrilor va fi omologat de către reprezentanții Federației Române de Fotbal”, a precizat Eduard Grama, directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul CJ Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide