Consiliul Judeţean | Investiţie de aprox. 1 milion de euro în nocturna şi instalaţia de încăzire ale stadionului Dunării

În cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean de luna trecută a fost aprobată hotărârea de a se folosi excedentul bugetar rezultat la finalul lui 2017 pentru realizarea unor investiţii la Stadionul Ion Comşa din Călăraşi. Astfel, se doreşte realizarea instalaţiei de nocturnă şi a celei de încălzire a suprafeţei de joc. Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ 1 milion de euro.

În şedinţa ordinară din septembrie, consilierii judeţeni au aprobat hotărârea pentru modificarea si completarea Hotararii nr. 35/2018 privind utilizarea excedentului bugetar, rezultat la încheierea exerciţiului bugetar 2017, în exerciţiul bugetar 2018.

„Excedentul bugetului propriu al Judeţului Călăraşi, rezultat la încheierea exerciţiului bugetar 2017, se ridică la valoarea de 17.695.000 lei, din care, la această dată, se propune utilizarea sumei de 17.688.000 lei, pentru finanţarea programului de dezvoltare pe anul 2018 sub forma prezentată în anexele la proiectul de hotărare”, se arată în expunerea de motive la proiectul de hotărâre menţionat mai sus.

La propunerea preşedintelui CJ, Vasile Iliuţă, din excedentul bugetar din 2017 au fost propuse pentru realizare obiectivele „Instalaţie de iluminat nocturnă a Stadionului Municipal Ion Comşa – teren central – SF, taxe şi avize”, cu valoarea de 67.000 lei şi „Instalaţie degivrare teren joc – Stadionului Municipal Ion Comşa Complex Sportiv Municipal – SF, taxe şi avize, cu valoarea de 6.000 lei, respectiv „Alimentare cu energie electrică stadion Ion Comşa Complex Sportiv Municipal – Dunărea Călăraşi, post TRAFO”, cu valoarea de 380.000 lei.

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean, instalaţia de degivrare este evaluată la 80.000 de euro iar pentru montarea instalaţiei de nocturnă ar fi necesară o sumă cuprinsă între 600 şi 800 de mii de euro, în funcţie de înălţimea stâlpilor.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide