Consiliul Local Călărași se reunește în ședință ordinară în data de 25 iulie

Consiliul Local Călărași se reunește în ședință ordinară în data de 25 iulie, ora 16.30. Pe ordinea de zi se află 9 proiecte de hotărâre.

1. Proiect de hotărâre privind asumarea finanțării eventualelor costuri suplimentare generate de soluțiile de fundare stabilite prin Studiul Geotehnic, pentru obiectivul de investiții „Construire bazin de înot didactic” în municipiul Călărași, Bulevardul Republicii, nr. 2C, Județul Călărași.

2. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 79/31.10.2012 privind înființarea, organizarea și funcționarea Comisiei Locale de Ordine Publică a municipiului Călărași.

3. Proiect de hotărâre privind stabilirea cuantumului veniturilor pe care entitățile subordonate îl pot reține din veniturile obținute din concesiuni și închirieri.

4. Proiect de hotărâre privind dezmembrarea imobilului (teren) situat în municipiul Călărași, pe malul drept al Brațului Borcea – plaja mare km 94+150.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Căminului pentru Persoane Vârstnice „Sfântul Antim Ivireanul” Călărași.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea deplasărilor Primarului municipiului Călărași în străinătate în toate situațiile care se impun pentru îndeplinirea unor misiuni cu caracter temporar.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea criteriilor, procedurilor si atribuțiilor specifice postului de administrator public din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului precum si a contractului de management.

8. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Călărași pe anul 2016.

9. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiei de evaluare a solicitanţilor pentru atribuirea de terenuri pentru tineri în vederea construirii de locuinţe proprietate personală conform prevederilor Legii nr. 15/2003.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide