Consiliul Local Călărași se reunește în ședință ordinară pe 24 august/Printre cele 18 proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi se numără și o rectificare bugetară

Miercuri, 24 august, la ora 16.30, Consiliul Local Călărași se reunește în ședință ordinară. Pe ordinea de zi se află 18 proiecte de hotărâre printre care se numără și un proiect privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Călărași pe anul 2016. Se dau bani pentru școli, Grădina Zoologică, întreținere străzi și pentru servicii de dezinsecție și deratizare.

La gradinița Rostogol, în baza solicitării și a devizului prezentat, se suplimentează cu 20 mii lei bugetul la bunuri și servicii (igienizare, înlocuire instalație electrică, reparații). La școala Constantin Brancoveanu, cu 130 mii lei (aviz PSI, obținere certificat PRAM, curățenie, igienizare școala etc.). Pentru asigurarea pazei la sediul vechi Colegiul Știrbei Vodă, se suplimentează cheltuielile cu bunuri și servicii, cu suma de 50 mii lei până la sfârșitul anului. La capitolul 67, se adaugă suma de 60 mii lei necesară cositului vegetației în municipiu, iar pentru repararea cismelelor în Călărași, se crează poziție bugetară nouă, în sumă de 40 mii lei. În cadrul aceluiași capitol, dar pe cheltuieli de investiții, tot la propunerea direcției tehnice, pentru întocmirea documentației tehnice –amenajare peisagistică Parc Central, se adaugă suma de 30 mii lei.

Pentru Complexul ZOO se suplimentează bugetul la bunuri și servicii cu suma de 128 mii lei, din care 60 mii lei pentru reparații și 68 mii lei pentru servicii de pază. În cadrul capitolului 70, având în vedere necesitatea amenajării arhivei primăriei și depunerea în siguranța a documentelor primăriei în sediul din str. H.Radulescu, nr. 7, se suplimentează cu suma de 100 mii lei această poziție bugetară.Tot la capitolul 70, se suplimentează suma necesară execuției Cimitirului nou, cu 265 mii lei, iar pentru execuția unui grup social în cadrul Cimitirului Sf.Lazar, se  propune alocarea sumei de 55 mii lei.

La solicitarea S.P.Piețe și Oboare, se suplimentează cu 38 mii lei cheltuielile de capital, prin diminuarea celor cu bunuri și servicii, în vederea efectuării unui racor  de mare putere în cadrul Oborului de cereale și animale. La capitolul 74, se propune suplimentarea cu 140 mii lei a serviciilor de dezinsecție, deratizare, dezinfecție și pentru tratamentul în aliniament, alocarea sumei de 120 mii lei. Pentru continuitatea fără probleme a S.P.Pavaje spații verzi (achiziționat bitum, motorină etc), la solicitarea acestuia, se suplimentează cu 500 mii lei bugetul alocat pentru bunuri și servicii.Tot în cadrul capitolului 84,se propune alocarea sumei de 70 mii lei pentru întreținere strada Salcâmilor și 150 mii lei pentru întreținere strada Cărămidari, iar pentru efectuarea în continuare a serviciilor de asitență tehnică și întocmire antemăsurători, se suplimentează suma de 40 mii lei.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide