Consiliul Local se întrunește joi, 26 martie, în ședință ordinară

 Consiliul Local Călărași este convocat în ședință ordinară pe 26 martie, începând cu ora 16.30. Pe ordinea de zi se află 12 proiecte de hotărâre spre dezbatere, precum și Raportul de activitate al primarului pe anul 2014. Ordinea de zi arată astfel:

 1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei 1 la Hotărârea Consiliului Local nr. 74/28.05.2014 privind trecerea din domeniul privat în domeniul public al municipiului Călăraşi, a unui imobil teren în suprafaţă de 482 mp, situat în strada Bucureşti (fosta Poştă), în intravilanul municipiului Călăraşi, judeţul Călăraşi şi completarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local 78/10.09.1999 privind însuşirea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Călăraşi.
 2. Proiect de hotărâre pentru abrogarea poziţiei nr. 4 din Anexa 1 la Hotărârea Consiliului Local nr. 85/31.10.2012 privind constatarea apartenenţei la domeniul privat al municipiului Călăraşi a unor imobile –terenuri, situate în municipiul Călăraşi.
 3. Proiect de hotărâre privind constatarea apartenenţei la domeniul privat al municipiului Călăraşi a unui imobil-teren, în suprafaţă de 133 mp, din care suprafaţă construită 95 mp – Castelul de apă, situat în intravilanul municipiului Călăraşi, Bulevardul 1 Mai, nr. 3A, judeţul Călăraşi.
 4. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul privat în domeniul public al municipiului Călăraşi a unui imobil-teren, în suprafaţă de 133 mp, din care suprafaţă construită 95 mp – Castelul de apă, situat în intravilanul municipiului Călăraşi, Bulevardul 1 Mai, nr. 3A, judeţul Călăraşi.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice, faza studiu de fezabilitate, cu titlul ,,Extinderea şi reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă şi de canalizare în localităţile Călăraşi şi Olteniţa”.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanţării proiectului cu titlul ,,Extinderea şi reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă şi de canalizare în localităţile Călăraşi şi Olteniţa”.
 7. Proiect de hotărâre privind punerea la dispoziţia proiectului ,,Extinderea şi reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă şi de canalizare în localităţile Călăraşi şi Olteniţa”, a străzilor/terenurilor pentru construcţia/extinderea/reabilitarea noilor investiţii aferente acestuia.
 8. Proiect de hotărâre pentru aprobarea documentaţiei cu titlul ,,Strategia de dezvoltare locală a Municipiului Călăraşi pentru perioada 2014-2020”.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea, de principiu, a asocierii Municipiului Călăraşi cu Judeţul Călăraşi în vederea realizării în comun a proiectului ,,Parcare subterană aferentă zonei centrale de 300 de locuri”.
 10. Proiect de hotărâre privind solicitarea de transmitere a unui sector de drum local din domeniul public al municipiului Călăraşi şi din administrarea Consiliului Local al municipiului Călăraşi, în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Transporturilor, prin Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – S.A.
 11. Proiect de hotărâre privind solicitarea de transmitere a unui sector de drum naţional, aflat în domeniul public al statului, din administrarea Consiliului Local al municipiului Călăraşi, în administrarea Ministerului Transporturilor, prin Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A.
 12. Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă al Consiliului local Călăraşi pe perioada 01.04.2015 – 30.06.2015.
 13. Diverse – Raportul de activitate al Primarului municipiului Călăraşi pe anul 2014.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
24 Martie 2015/Horoscop

Berbec Dimineata luati o decizie în urma careia vi se schimba tot programul. Este posibil sa faceti pregatiri pentru o...

Închide