Construcția magazinului LIDL în Călărași, în linie dreaptă

În ultima ședință ordinară a Consiliului Local Călărași, unul dintre proiectele de hotărâre supuse atenției aleșilor a fost și cel prin care a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal „DESFIINȚARE CONSTRUCȚII EXISTENTE, CONSTRUIREA UNUI IMOBIL CU REGIM DE ÎNĂLȚIME PARTER ÎNALT, FUNCȚIUNEA DE MAGAZIN RETAIL, REALIZAREA DE PARCĂRI SUPRATERANE, AMENAJAREA INCINTEI CU SPAȚII VERZI PLANTATE, ALEI CAROSABILE ȘI PIETONALE,ÎMPREJMUIREA TERENULUI, AMPLASARE SEMNALE PUBLICITARE, BRANȘARE LA UTILITĂȚI, ORGANIZARE DE ȘANTIER ȘI AMENAJARE ACCESE AUTO ȘI AMENAJARE PARCARE PUBLICĂ ADIACENT B-DULUI REPUBLICII”, situat în municipiul Călărași, strada Eroilor nr.49.

Este vorba de PUZ-ul care va sta la baza eliberării autorizației de construcției unui nou magazin retail în municipiul Călărași, aparținând LIDL. Locația este cea din vecinătatea Kaufland, IPJ Călărași și Colegiul Național Barbu Știrbei, având o suprafață de 5472 mp. Contactați de Obiectiv, reprezentanții LIDL România nu au vrut să ofere niciun fel de informații cu privire la construcția magazinului.

Conform site-ului companiei, istoria Lidl începe în Germania în anii `30, odată cu înfiinţarea companiei Lidl & Schwarz, prin comercializarea de produse alimentare în regim en gros. Mai târziu, activităţile companiei sunt divizate prin dezvoltarea unui lanţ independent de magazine de tip discount sub denumirea de Lidl şi, respectiv, prin înfiinţarea supermarket-urilor şi a hipermarket-urilor Kaufland şi Handelshof. Originea magazinelor Lidl se află în Germania. Ludwigshafen este locul unde în anul 1973 se deschide primul magazin. Extinderii pe întreg teritoriul Germaniei pe parcursul anilor `80 îi urmeazǎ în anii `90 expansiunea internaţională. Lidl dispune astăzi de magazine în mai toate ţările europene şi este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine de tip discount din Europa.

Etichete:, ,

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide