Consumul tot mai mare de etnobotanice din Călărași a pus pe jar autoritățile

Numărul tot mai mare de persoane depistate de organele de ordine sub influența drogurilor, pe străzile din municipiul Călărași, a impus ca autoritățile responsabile să se întâlnească pentru a găsi soluții pentru reducerea și preîntâmpinarea acestui fenomen deja.

În sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași a avut loc astăzi o întâlnire între mai mulți factori de răspundere având ca subiect creșterea consumului de droguri în rândul călărășenilor. Organizată la inițiativa Direcția Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Călărași, dezbateree a avut ca temă “Consumul de droguri-de la curiozitate la fenomen”.

Numai în ultima lună, jandarmii au depistat pe străzile din municipiu peste 15 persoane care se aflau sub influența stupefiantelor iar la camera de gardă a Spitalului Județean au ajuns de la începutul acestui an peste 60 de persoane.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide