Contract de 120.000 de euro/an de la noul sponsor al Dunării Călărași

Dunărea Călărași are, începând de astăzi, un nou partener. Este vorba de Fortuna Entertainment Group, firmă care va sponsoriza gruparea de pe malul Borcei. Suma nu este una de neglijat – 120.000 euro pe an. Noul partener a fost prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă carea a avut loc la sediul echipei AFC Dunărea.

Andrei Stan, reprezentantul Fortuna: „Ambiția și pofta de performanță a grupării AFC Dunărea Călărași ne-au determinat pe noi, cei de la Fortuna Entertainment Group, să încheiem un parteneriat de sponsorizare cu o echipă ce reflectă valorile noastre!

Ascensiunea clubului călărășean pe scena fotbalului românesc, cu jucători tineri și dornici de performanță, poziționează Dunărea Călărași printre echipele ce tind spre o dezvoltare pe termen lung. Credem în proiectul Dunărea și ne arătăm susținerea noastră prin semnare acestui parteneriat.”

Florin Brișan, președintele AFC Dunărea Călărași: „Fortuna este un partener puternic pentru noi și împreună vrem să avem un parteneriat de lungă durată. Contractul a fost semnat în foarte scurt timp și a trebuit să găsim o soluție pentru inscripționarea tricourilor de joc cu numele noului nostru partener.

În două săptămâni vom regla și această situație. Perioada contractului este de un an cu prelungire și dacă ajungem în play-off suma se mărește.”

Andrei Stan, reprezentantul Fortuna: „Motto-ul Fortuna Entertainment Group „Mai Multe Victorii pentru Suporteri” s-a regăsit pe deplin în evoluțiile din ultima perioadă ale Dunării Călărași, o echipă ce a reușit promovarea în Liga I.

Suporterilor călăreșeni le promitem că vom sprijini clubul Dunărea și că îi așteaptă numeroase surprize în acest sezon la meciurile de pe teren propriu.”

Lewis Findlay, General Manager România – Fortuna Entertainment Group, a explicat motivele parteneriatului cu Dunărea Călărași 

„Sponsorizăm echipa națională de fotbal a României și nu este o întâmplare faptul că am ales să sprijinim clubul Dunărea Călărași. Jucători tineri, management gândit pe termen lung, suporteri entuziaști și dornici de fotbal de calitate sunt calități importante pe care le-am căutat la echipele din Liga I și pe care le-am regăsit aici. Ne dorim un parteneriat de durată, încununat cu succese de ambele părți”.

Fortuna este cel mai mare operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est. În România, Fortuna este prezentă cu aproape 800 de agentii și online cu o nouă platformă de pariere, www.efortuna.ro, ce oferă anual 230.000 evenimente live.

Printre alte proiecte de sponsorizare, în portofoliul internațional al Fortuna intră naționala de fotbal a României, reprezentativa Poloniei, naționala Slovaciei, echipe de club precum Legia Varșovia sau Slavia Praga, dar și Liga I a Slovaciei, devenită Liga Fortuna.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide