Convocator adunarea generală ordinară a asociaților Societății Agricole “SPICUL” Chirnogi

Consiliul de administratie de la Societatea Agricola “Spicul’ cu sediul in comuna Chirnogi, judetul Calarasi, CUI 1930974

Avand in vedere art.55 din Legea nr.36/1991 si dispozitiile actului constitutiv si statutul asociatiei

CONVOACA

ADUNAREA GENERALA ORDINARA A ASOCIATILOR pentru data de 31-05-2018, ora 18.00, care va avea loc in comuna Chirnogi, judetul Calarasi, la sediul Societatii cu urmatoarea Ordine de zi:

1.Vanzarea prin compensare catre S.C.RANDIS AGRO SRL a urmatoarelor imobile:

-Imobilul situat in intravilanul comunei Chirnogi, judetul Calarasi, tarlaua 6, parcela 1/13, invecinat la N.cu drum, la E.cu drum, la S.cu drum, iar la V.cu S.C.RANDIS AGRO SRL si SOC.AGR.DACIA- nr.cad.23832.compus din suprafata de 2474m.p. teren curti constructii (suprafata din act=5678m.p.), cu constructiile: C1-cu destinatia CIE(suprafata construita 578m.p.) si C2-cu destinatia CIE(suprafata construita 818m.p.)

-Imobilul situat in intravilanul comunei Chirnogi, judetul Calarasi, tarlaua 6, parcela 1/11, invecinat la N.cu drum,la E.cu drum, la S.cu drum, iar la V.cu SOC.AGR.CERES, compus din suprafata de 3208 m.p. teren curti constructii (suprafata din act=5678), cu constructiile: C1:-cu destinatia CIE(suprafata construita 1379 m.p.) si C2:- cu destinatia CIE(suprafata construita 650m.p.)

2.Vanzarea prin compensare catre S.C.DIDROM IMPEX SRL a urmatoarelor imobile:

-Imobilul situat in intravilanul comunei Chirnogi, judetul Calarasi, tarlaua 6, parcela 1/10, invecinat la N.cu drum, la E. cu Nancu D.Ilie, la S. cu teren la dispozitia Comisiei Locale de Fond Funciar Chirnogi, iar la V. cu drum, compus din suprafata de 2888 m.p. teren curti constructii (suprafata din act=2888 m.p.), cu constructiile: C1- cu destinatia CIE(suprafata construita 69 m.p.), C2- cu destinatia CIE(suprafata construita 17 m.p.), C3- cu destinatia CIE(suprafata construita 38 m.p.) si C4- cu destinatia CIE(suprafata construita 96 m.p.),

-Suprafata de 1128 m.p. teren curti constructii (suprafata din act=1128 m.p.), situate in intravilanul comunei Chirnogi, judetul Calarasi, tarlaua 6, parcela 1/18, invecinata la N.cu drum, la E.cu drum, la S. cu drum, iar la V.cu SOC.AGR.CERES Chirnogi.

In cazul neindeplinirii conditiilor de cvorum/legalitate, pentru prima adunare, a doua adunare va avea loc la data de 03-06-2018 ora 09.00, la aceeasi adresa cu aceeasi ordine de zi.

Documentele si materialele de sedinta pentru aceasta adunare pot fi consultate la sediul asociatiei incepand cu data de 25.05.2018 in zilele lucratoare. Fiecare asociat poate adresa intrebari sau propune sugestii pentru ordinea de zi. Identificarea asociatilor la adunarea generala se va face cu cartea de identitate.

L.S.  Presedinte CA –Ing. Valeanu Marius

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide