Copiii Centrului „Sf. Maria” au fost sărbătoriți pe 8 septembrie

Centrul de Primire în Regim de Urgenţă „Sf. Maria”, din Călăraşi, care o are ca protectoare pe Fecioara Maria, a marcat ziua de 8 septembrie printr-un eveniment dedicat copiilor instituționalizați aici.

Părintele Costin, care a ținut o slujbă de mulțumire, avându-i alături pe copiii din centru, angajați și invitați, a rostit câteva cuvinte:
„Îmi doresc ca fiecare Centru să aibă un sfânt protector, așa cum are instituția în care ne aflăm. Motivul pentru care sunt în astfel de locuri este de a păstra acea scânteie, pentru binele copiilor, și chiar să o aprind, pentru ca îngerul fiecăruia dintre noi, atunci când va sufla în inima noastră, să se aprindă, și o vâlvătaie mare de credință să ia naștere în noi.”

Copiii au fost răsplătiți cu torturi speciale și diferite dulciuri, au cântat „La mulți ani”, iar acțiunea a continuat cu momente muzicale, alături de invitații prezenți să le facă ziua mai frumoasă.

La eveniment au participat: directorul-executiv al DGASPC Călărași, Doinița Nicolae, directori și angajați din cadrul instituției, administratorul public al Consiliului Județean, Bogdan Georgescu,  senatoarea Roxana Pațurcă, deputatul Sorin Vrăjitoru, directorul adjunct al APIA Călărași, Ilinca Enescu, directorul Căminului de Bătrâni „Antim Ivireanul”, Mihai Alexandru, președinta Asocației Pentru un Călărași mai bun, Virginica Crețu,  invitații oferindu-le surprize dulci celor mici.

O parte dintre tinerii talentați, implicați în proiectul ,,Să umplem Călărașiul de muzică și culoare”, desfășurat pe timpul verii în Centrele ,,SERA” și ,,Sf. Maria”, Cosmin Andrian, Dena, Antonela, Miki, Bianca Drăgănescu au fost prezenți la eveniment, susținând un moment artistic, la care au participat, activ, micuții Centrului de Primire în Regim de Urgenţă „Sf. Maria”.

Le mulțumim tuturor celor care au s-au implicat ca această zi de sărbătoare să fie una specială, pentru sufletele calde și frumoase de copii, din Centrul de Primire în Regim de Urgenţă „Sf. Maria”!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide