Cristodor: „Susţinem sportul şi performanţa”

Miercuri, 12 noiembrie, consilierii locali şi judeţeni ai PSD Călăraşi au făcut o vizită Şcolii de Box din oraş. La invitaţia domnului Ioan Damian, au fost prezenţi la întâlnirea cu sportivii: viceprimarul Marius Dulce, Dan Cristodor (consilier local PSD), vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ion Ştefan, consilierii judeţeni Vasile Petrache, Sorin Vrăjitoru şi Marius Sbârcea.

„Această sală de box a fost inaugurată cu sprijinul Consiliului Local şi al primarului Daniel Drăgulin. Un mare ajutor am primit şi din partea consilierilor PSD care s-au implicat în viaţa sportivă a municipiului. Avem rezultate excelente, poate cele mai bune de când există boxul călărăşean. Vi-l prezint pe sportivul Victor Şchiopu, cel care prin talent a dat o replică destinului tragic al unei familii dezorganizate. Ştiu că nu trebuie să amestecăm politica cu sportul, însă atunci când batem la uşi, dacă nu găsim rezolvare, să găsim măcar o dorinţă de a ajuta”, a spus Damian.

„Vreau să vă felicit pentru că aţi ales calea sportului, că nu aţi ales căi greşite în drumul vostru ci căi curate. Vă felicit şi antrenorii pentru dăruinţa lor. Din partea noastră aveţi tot sprijinul.”, a declarat şi preşedintele PSD, Dan Cristodor.

La finalul întâlnirii, boxerii au oferit oaspeţilor şi un meci demonstrativ.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide