CS TAI SABAKI Olteniţa va participa la Campionatul Naţional Ashihara Karate 2013

Federaţia Română de arte marţiale, departamentul Ashihara Karate, prin intermediul Președintelui Comisiei de Organizare Dan Matusea și Directorul Departamentului Ashihara Karate, Petrică Bulmaga, anunță că în data de 20 aprilie 2013, va avea loc la Braşov, în Sala Sporturilor, Campionatul Național de Ashihara Karate, proba KUMITE  Copii, Cadeți și Juniori.

Clubul Sportiv TAI SABAKI Oltenița, care și-a deschis o secție și în Călărași va participa cu un număr de 13 sportivi (8 din Oltenița și 5 din Călărași), fiind însoțiți de antrenorul Marcel Paraschiv. Sportivii au fost înscriși pe diferite categorii de vârstă și greutate.

Unii dintre sportivi se află la prima participare la un astfel de campionat, altii cu mai multă experiență, au adus în anii trecuți medalii și cupe clubului. Pe lângă trofeele câștigate, sportivii au acumulat foarte multă experiență care le va oferi mai multă încredere pentru concursurile la care vor participa în viitor.

Primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, va susține participarea sportivilor la acest turneu, unde cu siguranță clubul călărășean va îmbogăți panoplia de trofee cu noi medalii și cupe.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide