Culturişti călărăşeni, campioni cu echipa României la Cupa Mondială IFBB Cluj

La sfârşitul lunii noiembrie, pe 24 şi 25, a avut loc în municipiul Cluj-Napoca prima editie a Cupei Mondiale IFBB la culturism şi fitness. Au participat la acest eveniment 173 de sportivi din 26 de ţări.

Echipa României a ocupat locul I pe naţiuni cu un total de 72 de medalii dintre care 27 de aur, 25 de argint si 20 de bronz. Din lotul României au facut parte şi doi sportivi de la CS Fortus Călăraşi, Florin Tămăşanu şi Lucian Arpăşanu. În prima zi a concursului sportivii călărăşeni au concurat la categoriile de juniori obţinand rezultate foarte bune, Florin Tămăşanu – medalie de argint (vicecampion) la categoria Culturism clasic juniori iar Viorel Arpăşanu – medalie de bronz la categoria Fitness masculin juniori.

În cea de-a doua zi a concursului au concurat la aceleaşi categorii dar la seniori, obţinând următoarele rezultate: Florin Tămăşanu – medalia de bronz la categoria Culturism games clasic seniori iar Viorel Arpăşanu – locul V la Categoria fitness masculin seniori.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide