Culturiști călărășeni, pe podium la etapa de zonă a Campionatelor Naționale de la Otopeni

Duminică, 29 martie, a avut loc etapa de zonă a Campionatelor Naționale de culturism, culturism clasic, fitness seniori și juniori. Concursul s-a desfășurat la Casa de Cultură a orașului Otopeni, fiind prezenți sportivi din opt județe reprezentând partea de sud a României. Această etapă de zonă a strâns la start 85 de sportivi, număr record pentru o astfel de etapă unde în mod normal vin 40, maxim 50 de sportivi. Nivelul competiției a fost foarte ridicat, o parte din câștigătorii de la această etapă vor fi cu siguranță viitorii câștigători la campionatul național de juniori ce va avea loc în perioada 17-19 aprilie la Iași și seniori 5-6 septembrie la Sibiu. CS Fortus Călărași a fost prezent cu 6 sportivi având o evoluție bună obținând următoarele rezultate:

GRĂDINARU CRISTIAN – LOC II cat. 80 kg seniori culturism

DUȚĂ  BOGDAN – LOC II cat. 75 kg juniori mari culturism

CORBU DRAGOȘ – LOC III cat. +175 kg culturism clasic seniori

CIUTĂ CASIAN – LOC III cat. +75 kg juniori mari culturism

STATE MARIAN – LOC V cat. 70 kg juniori mici culturism

SBÂRCEA BOGDAN – LOC V cat. 75 kg juniori mici culturism

„Mulțumesc sportivilor pentru că au reprezentat cu cinste orașul Călărași și au obținut rezultate notabile. Urez succes sportivilor de la CS FORTUS care vor  participa la Campionatele Naționale de culturism juniori ce se vor desfăsura la Iași în perioada 17-19 aprilie 2015.” – a declarat Nelu Bașfalion, președintele CS Fortus Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
ANM/Avertizare meteo de vânt, lapoviţă şi ninsoare

Agenţia Naţională de Meteorologie a emis o averizare de vreme rea, valabilă în toată ţara, în intervalul 1 aprilie, ora...

Închide