Dan Alexa, antrenorul Dunării, a votat astăzi în comuna Vâlcelele

Antrenorul Dunării Călărași, Dan Alexa, împreună cu staff-ul echipei, s-a prezentat astăzi la urne pentru alegerile europarlamentare și Referendumul pentru justiție, alături de președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

Antrenorul călărășean a votat în comuna Vâlcelele, județul Călărași, comună pe care actualul președinte al Consiliului Județean, Vasile Iliuță, a condus-o vreme de mai multe mandate.

Într-o postare pe pagina personală de facebook, Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, a anunțat că a fost însoțit la vot de Dan Alexa și staff-ul Dunării.

„Astăzi, când este timpul să schimbăm România, Dan Alexa și staff-ul echipei Dunărea Călărași au fost alături de mine și de primarul Nelu Tatu.

Călărașiul votează echipa de politicieni competenți care să ne reprezinte la #Bruxelles și pentru o Românie în care libertatea Justiției trebuie să fie prima prioritate.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide