Dan Alexa: „Dacă învingem Hermannstadt, echipa va căpăta foarte multă încredere”

La finalul acestei luni, pe 24 februarie, Dunărea Călărași va disputa primul meci din returul Ligii a II-a chiar împotriva contracandidatei la primul loc și la promovare, FC Hermannstadt. Antrenorul Dan Alexa a afirmat în conferința de presă de săptămâna trecută că o victorie împotriva acestei echipe este extrem de importantă pentru desfășurarea returului deoarece jucătorii vor căpăta foarte multă încredere.

Dan Alexa: „Sunt mulțumit de lot. Trebuie să integrăm repede jucătorii noi veniți. Așteptăm returul de campionat. Hermannstadt a luat jucători de Liga 1. O echipă care s-a întărit bine. Pentru noi important este sa menținem distanța de locul 3. Trebuie să începem bine pentru că în eventualitatea unei victorii cu Hermannstadt, echipa va căpăta foarte multă încredere și eu cred că va fi un moment important. Un moment psihologic foarte important pentru ceea ce va urma”

Dan Alexa a ținut să aducă lămuriri referitoare la cei doi jucători de la Chindia, Honciu și ispas.

Dan Alexa: „Au fost acele discuții cu Chindia că le-am fi furat jucători. Nu au fost adevărate. Vă spun eu cum s-a întâmplat. Le-am făcut o ofertă și ei nu au semnat, au așteptat prelungirea cu Chindia. Era normal să fie așa. Ei meritau mai mult respect din partea celor de acolo. Nu a fost adevărat cum s-a spus în presă. Conducerea Chindiei ar fi trebuit să fie mai atentă cu acei jucători. Cred că o revelație în acest retur ar fi Poli Timișoara. Le-am făcut o ofertă celor doi iar ei au așteptat oferta celor de la Chindia. Cei de la Chindia trebuie să-și asume faptul că au pierdut cei mai buni jucători ai lor. Honciu și Ispas au așteptat oferta de la Chindia pentru prelungirea contractelor, dar în momentul când le-a venit oferta a fost una foarte mică. Cred că cei doi ar trebui să fie respectați mai mult. Sunt doi dintre cei mai buni jucători ai Ligii a 2-a. Pentru faptul că am reușit să-i luăm nu poate decât să ne bucure acest lucru. Au fost multe lucruri neadevărate că am fi contactat jucători liberi de contract. Mi l-aș fi dorit foarte mult și pe Cherchez dar mi-a promis că din vară vine la noi. Apoi aveam de ales între Licu și Stoica și l-am ales pe Stoica. Știți foarte bine, el a mai fost la Călărași și a confirmat. Eu cred că Licu pentru Chindia este un transfer reușit. Este vina celor de la Chindia, una peste alta că au pierdut asemenea jucători și o mare valoare„

Florentin Brișan: „După cum știți, băieții s-au întors recent din Turcia acolo unde au avut condiții excelente în cadrul unui cantonament centralizat. S-au întors cu rezultate bune și sperăm la un retur excelent. În ceea ce privește modernizarea bazei, noi avem câteva calcule făcute. Sunt soluții pentru modernizare, avem și câțiva sponsori care au venit alături de noi dar sunt convins că vor fi mai mulți atunci când vom ajunge în Liga 1.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide