Dan Alexa este noul tehnician al echipei de pe malul Borcei!

Fostul antrenor al echipei din Liga 1, Concordia Chiajna, Dan Alexa, a semnat un contract pe 1 an de zile, cu posibilitatea de prelungire, cu gruparea Dunărea Călărași. Alexa a mai pregătit în cariera sa de antrenor formații ca Poli Timișoara, ASA Tg. Mureș, Concordia și Rapid București.

Am avut mai multe discuții cu diferiți antrenori. Alexa a acceptat oferta noastră. El a venit ieri la Călărași și astăzi va fi pe banca Dunării la meciul pe care îl jucăm acasă cu CS Balotești”, a declarat președintele clubului Dunărea, Florin Brișan.

În altă ordine de idei, călărășenii s-au despărțit în această perioadă de doi jucători: Bogdan Stancu și Gelu Velici.

Vom mai aduce jucători. Este și normal după ce ne-au plecat doi jucători. Suntem în proporție de 70% să aducem doi fotbaliști buni”, a mai spus Brișan.

Dunărea Călărași joacă astăzi pe stadionul „Ion Comșa” al 3-lea meci din Liga a 2-a la fotbal în compania formației CS Balotești cu începere de la ora 18:00. Prețul unui bilet este de 5 ron.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Primăria Călărași eliberează tichetele gratuite pentru trasportul local/Află condițiile

Primăria Municipiului Călărași anunță faptul că tichetele gratuite pentru transportul public local se eliberează de la Compartimentul Transport Public Local...

Închide