Dan Alexa este noul tehnician al echipei de pe malul Borcei!

Fostul antrenor al echipei din Liga 1, Concordia Chiajna, Dan Alexa, a semnat un contract pe 1 an de zile, cu posibilitatea de prelungire, cu gruparea Dunărea Călărași. Alexa a mai pregătit în cariera sa de antrenor formații ca Poli Timișoara, ASA Tg. Mureș, Concordia și Rapid București.

Am avut mai multe discuții cu diferiți antrenori. Alexa a acceptat oferta noastră. El a venit ieri la Călărași și astăzi va fi pe banca Dunării la meciul pe care îl jucăm acasă cu CS Balotești”, a declarat președintele clubului Dunărea, Florin Brișan.

În altă ordine de idei, călărășenii s-au despărțit în această perioadă de doi jucători: Bogdan Stancu și Gelu Velici.

Vom mai aduce jucători. Este și normal după ce ne-au plecat doi jucători. Suntem în proporție de 70% să aducem doi fotbaliști buni”, a mai spus Brișan.

Dunărea Călărași joacă astăzi pe stadionul „Ion Comșa” al 3-lea meci din Liga a 2-a la fotbal în compania formației CS Balotești cu începere de la ora 18:00. Prețul unui bilet este de 5 ron.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide