Dan Alexa le cere mai multă agresivitate jucătorilor pentru meciul cu Poli Iași

Dunărea își dorește prima victorie şi pe teren propriu în partida pe care o va susţine pe arena Ion Comşa, sâmbătă, de la ora 18.00, în compania ieşenilor de la Politehnica Iași.

Antrenorul Dan Alexa a explicat vineri, la conferinţa de presă, care trebuie să fie atitudinea jucătorilor săi pentru atingerea acestui obiectiv.

„Trebuie să jucăm cu foarte mult curaj. Să avem foarte multă agresivitate, să fim foarte organizaţi. Problema în liga I este că, în momentul în care faci gafe, lucrul ăsta ar putea să te coste foarte mult pentru că sunt jucători de calitate care pot profita de orice. Trebuie să fim foarte atenţi din acest punct de vedere.”, a spus Alexa.

În cele 5 runde disputate până acum, Dunărea a obţinut o victorie (în deplasare cu FC Viitorul), 3 egaluri (unul acasă cu CFR Cluj şi două în deplasare cu Hermannstadt şi Astra) şi o înfrângere (acasă cu U Craiova).

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide