Dan Alexa, nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi în meciul cu Astra

Dunărea Călăraşi a obţinut o remiză în partida de la Giurgiu cu Astra, din cadrul etapei a 5-a, scor 1-1, însă rezultatul nu-l mulţumeşte pe antrenorul Dan Alexa.

Acesta a declarat imediat după meci că elevii săi au ratat oportunitatea de a pleca chiar cu toate cele 3 puncte după ce giurgiuvenii au rămas în 9 jucători din minutul 75.

„Nu sunt mulţumit de rezultat. Am avut posibilitatea să jucăm 20 de minute cu 2 oameni în plus. Am fost modeşti în exprimare. Asta e nemulţumirea mea! Făcusem cele 3 schimbări înainte de cele două eliminări şi mi-a fost fost foarte greu să mai schimb ceva.

Din păcate, accidentarea lui Dobrosavlevici ne-a dat peste cap. A trebuit să schimb în linia defensivă, să improvizez cu Puşcaş, să schimb sistemul de joc. Apoi am forţat cu Keyta pentru că Pană venea după o pauză lungă şi nu mai putea ţine ritmul.

După cele 2 eliminări, n-am putut, practic, schimba nimic în plan ofensiv dar şi aşa trebuia să deţinem controlul total chiar dacă Astra s-a apărat cu 8 jucători. Trebuia să punem presiune pe ei, să avem ocazii. Au fost prea puţine în minutele rămase”, a spus Dan Alexa la flash – interviu.

Tehnicianul Dunării a mai adăugat că: „Aş vrea să văd la jucătorii mei curaj, personalitate. Dacă aveam o altă abordare după eliminarea celui de-al doilea jucător, aş fi fost mulţumit.

Din păcate, mă nemulţumeşte faptul că încă avem o mentalitate de echipă mică. Astăzi am ratat oportunitatea de a pleca cu cele 3 puncte.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Elevele de 10 la BAC, premiate de Inspectoratul Şcolar Călăraşi

Săptămâna aceasta, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi, a avut loc festivitatea de premiere a elevelor care au obţinut media...

Închide