Dan Alexa, nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi în meciul cu Astra

Dunărea Călăraşi a obţinut o remiză în partida de la Giurgiu cu Astra, din cadrul etapei a 5-a, scor 1-1, însă rezultatul nu-l mulţumeşte pe antrenorul Dan Alexa.

Acesta a declarat imediat după meci că elevii săi au ratat oportunitatea de a pleca chiar cu toate cele 3 puncte după ce giurgiuvenii au rămas în 9 jucători din minutul 75.

„Nu sunt mulţumit de rezultat. Am avut posibilitatea să jucăm 20 de minute cu 2 oameni în plus. Am fost modeşti în exprimare. Asta e nemulţumirea mea! Făcusem cele 3 schimbări înainte de cele două eliminări şi mi-a fost fost foarte greu să mai schimb ceva.

Din păcate, accidentarea lui Dobrosavlevici ne-a dat peste cap. A trebuit să schimb în linia defensivă, să improvizez cu Puşcaş, să schimb sistemul de joc. Apoi am forţat cu Keyta pentru că Pană venea după o pauză lungă şi nu mai putea ţine ritmul.

După cele 2 eliminări, n-am putut, practic, schimba nimic în plan ofensiv dar şi aşa trebuia să deţinem controlul total chiar dacă Astra s-a apărat cu 8 jucători. Trebuia să punem presiune pe ei, să avem ocazii. Au fost prea puţine în minutele rămase”, a spus Dan Alexa la flash – interviu.

Tehnicianul Dunării a mai adăugat că: „Aş vrea să văd la jucătorii mei curaj, personalitate. Dacă aveam o altă abordare după eliminarea celui de-al doilea jucător, aş fi fost mulţumit.

Din păcate, mă nemulţumeşte faptul că încă avem o mentalitate de echipă mică. Astăzi am ratat oportunitatea de a pleca cu cele 3 puncte.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide