Dan Alexa și-a felicitat jucătorii, dar îi sfătuiește să rămână cu picioarele pe pământ

Dunărea Călărași a produs marea surpriză chiar pe terenul Viitorului și a obținut prima victorie din istoria clubului în Liga 1, chiar în prima etapă. Antrenorul care a reușit și promovarea, Dan Alexa, a dezvăluit care a fost cheia succesului.

„O victorie importantă împotriva unei echipe foarte bune, care produce fotbal, care simte spațiile foarte bine între linii, cu jucători de calitate. Viitorul ne-a dominat, am avut șansă la acel penalty și la bara lui Voduț, dar cred că am avut foarte mare determinare, ne-am bătut pentru fiecare minge și vreau să-mi felicit jucătorii pentru că a fost un meci special, a fost și primul din istoria Dunării.

Am adus și jucători noi. Dacă e să fiu mulțumit după acest joc, e pentru determinare și pentru că fiecare a încercat să respecte cât mai mult ce le-am cerut”, a spus Dan Alexa la final.

Dan Alexa și-a felicitat jucătorii, dar îi sfătuiește să rămână cu picioarele pe pământ. În caz contrar, vor vedea banca de rezerve.

„Lucrurile sunt foarte clare, avem concurență pe posturi, fiecare joacă pentru a rămâne în echipă, nimeni nu e de neînlocuit, eu sunt foarte clar din acest punct de vedere. Atâta timp cât vor respecta ce le cer, eu zic că jucătorii cei mai în formă vor juca. Cred că acesta e un foarte bun factor motivator, care îi va ține în priză pe viitor”, le-a transmis Alexa jucătorilor.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Video | Parada motocicliștilor de la Black and White Motor Party Călărași

Sute de motocicliști din toată țara și-au dat întâlnire la cea de a treia ediție a ediție a „Black and...

Închide