Dan Alexa: „Va fi un meci greu cu Hermannstadt”

De la ora 18.00, la Tg. Mureş, se vor duela nou promovatele FC Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi, formaţii care au dominat sezonul trecut al ligii a 2-a. Meciul va fi arbitrat de bucureşteanul Iulian Dima.

Runda a 3-a programează duelul dintre FC Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi, echipe care au luptat pentru primul loc până în ultima etapă a stagiunii precedente din liga secundă.

Patru puncte din șase posibile au scos sibienii din cele două dueluri directe în ediția 2017-2018, gruparea antrenată de Alexandru Pelici fiind singura care a reuşit să câştige în faţa formaţiei dunărene.

Întâia confruntare directă a avut loc pe 19 august 2017, FC Hermannstadt – Dunărea 2-1. Răzvan Dâlbea a deschis scorul în minutul 43, dar avantajul gazdelor a fost anulat imediat după pauză de Valentin Alexandru. Golul victoriei a fost marcat abia în minutul 90+2, autor Daniel Tătar.

În retur, pe 25 februarie 2018, cele două au terminat fără gol confruntarea de pe arena Ion Comşa din Călăraşi. Aceasta a fost a treia întâlnire directă dintre tehnicianul ardelenilor şi Dan Alexa, precedentele dueluri având loc tot în liga secundă, în ediţia 2014-2015, ACS Poli – FC Bihor 3-0 (victorie Dan Alexa) şi ACS Poli – CSM Rm. Vâlcea 0-0.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: FC Hermannstadt – 25 ani şi 6 luni; Dunărea Călăraşi – 25 ani şi 11 luni.

Despre meciul cu formația din Sibiu, Alexa a declarat că va fi unul dificil.

„Suntem conștienți că va fi un meci greu cu Hermannstadt. Este o echipă care are un joc pragmatic, o echipă ce primește greu gol. Important este pentru noi să arătăm bine și să aducem un plus de curaj pe faza de atac, să fim pragmatici. Sibiul a adus jucători importanți cu experiență. Este un meci complicat dar noi mergem încrezători.”

Duminică, 5 august

Ora 18.00 Hermannstadt – Dunărea Călărași

Ora 21.00 FCSB – Politehnica Iași

Luni, 6 august

Ora 18.00 Viitorul Constanța – FC Voluntari

Ora 21.00 Gaz Metan Mediaș – Dinamo București

Partidele vor fi transmise în direct de LOOK TV / PLUS, DIGI SPORT și TELEKOM SPORT.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide