Dan Cristodor: ”Am reușit redeschiderea Spitalului din Budești”

Rodica Zaharia. Închis din aprilie 2011, Spitalul din Budești, a fost lăsat de izbeliște. Când nimeni nu se mai aștepta, o veste îmbucurătoare pentru toți cetățenii din Budești și nu numai a venit din partea președintelui PSD Călărași, Dan Cristodor:

”Așa cum am promis în ultima campanie electorală, am reușit să fac toate demersurile pentru a redeschide Spitalul din localitatea Budești. În urma discuțiilor repetate pe care le-am avut cu Ministrul Sănătății, cu domnul Bănicioiu, am reușit sa fac toate cele necesare pentru a se relua activitatea în această unitate sanitară, de altfel extrem de importantă pentru zona Budești. Doamna Lucia Lefter, primar al localității Budești, a intrat în posesia documentelor de la Ministerul Sănătății care permit reluarea activității. Unitatea medicală se va redeschide ca Centru de Diagnostic și Internare pe timp de zi și Ambulatoriu cu 20 de paturi. În primă fază, se va asigura funcționarea din fonduri proprii, apoi, așa cum este normal, se va încheia un contract cu CJAS Călărași pentru decontarea serviciilor medicale. PSD și implicit eu ne asumăm acest merit pentru care s-a cuvenit să intru pe ușile Ministerului Sănătății de peste 20 de ori. M-am luptat și am reușit!” a declarat pentru Obiectiv, președintele Organizației Județene a PSD Călărași, Dan Cristodor.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide