Dan Cristodor (PSD), replică tăioasă la adresa lui Dumbravă (PC)

Momentul anunţării trecerii primarului Drăgulin la UNPR a lăsat loc de câteva discursuri de curtoazie, preşedintele PSD Călăraşi, Dan Cristodor felicitându-l pe Drăgulin pentru alegerea făcută şi asigurându-l de toată susţinerea PSD, în timp ce liberalul Viorel Ivanciu i-a urat succes în noua formaţiune politică şi i-a mulţumit pentru activitatea avută în cadrul organizaţiei municipale a PNL.

Mai în glumă, mai în serios, cineva din sală a spus ca şi reprezentantul PC în Consiliul Local, viceprimarul Virgil Dumbravă, să spună ceva, moment în care Dan Cristodor a replicat acid: „Dar ce, avem PC aici?”

Situaţia tensionată dintre PSD şi PC a fost generată de lipsa de implicare a conservatorilor călărăşeni în strângerea de semnături pentru Victor Ponta, aceştia nereuşind să strângă nici măcar una.

De altfel, preşedintele PSD Călăraşi, Dan Cristodor i-a criticat public pe reprezentanţii PC, pentru neimplicarea lor, în cadrul teleconferinţei prilejuite de lansarea candidaturii lui Victor Ponta la preşedinţia României.

În acel moment, preşedintele interimar al PC, Bogdan Georgescu, a plecat nervos din sală.

În altă ordine de idei, Partidul Conservator este aproape inexistent ca şi organizare în plan politic local, fiind reprezentat de o mână de oameni, însă, cu toate astea, deţine două portofolii importante în cele mai importante instituţii călărăşene, graţie alianţelor de la centru şi mai puţin pentru meritele proprii, Consiliul Judeţean şi Primăria Călăraşi, unde au vicepreşedinte, respectiv viceprimar.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide