Dan Drăgulin a redevenit oficial membru PNL

Anunţul a fost făcut de către acesta în cadrul unei întâlniri cu presa ce a avut loc săptămâna aceasta. Drăgulin a mai spus şi că va prelua conducerea Organizaţiei Municipale a PNL.

„Vreau să vă informez că începând de astăzi (n.r. 13.04.2016) sunt membru PNL cu acte în regulă. Am primit dovada prin care reiese că nu mai sunt membru UNPR. În perioada următoare, ca să nu mai existe niciun fel de dubiu, voi prelua conducerea organizaţiei municipale, conform deciziei Biroului Politic Judeţean, şi împreună cu echipa vom trece la activităţi de precampanie, urmând ca din data de 5 mai să începem campania în forţă. Vom avea o precampanie şi o campanie bazate pe bun simţ, respect, fără atac la persoană. Toţi colegii care vor avea activitate pe facebook o vor face prin conturile lor personale pentru a nu exista dubii vizavi de cine scrie şi ce scrie. Noi vom fi în măsură să prezentăm în perioada următoare ceea ce am făcut, ceea ce vrem să facem iar cetăţenii vor fi cei în măsură să decidă.”, a declarat primarul municipiului Călăraşi.

Drăgulin a mai spus că va face campanie după orele de program, deoarece cei doi viceprimari vor intra în concediu pentru a-şi face campanie electorală.

„Nu o să-mi iau concendiu de odihnă pentru că cei doi colegi ai mei viceprimari, Marius Dulce şi Virgil Dumbravă, sunt nerăbdători să intre în campanie şi trebuia să mai rămână cineva şi la conducerea Primăriei, era normal să rămân eu. După terminarea orelor de program o să-mi permit să ies şi eu în campanie.”, a precizat Drăgulin.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide