Dan Drăgulin: „Așa cum am mai spus public, voi candida, din partea PNL, pentru un nou mandat de primar al municipiului Călărași”

„Am tot fost întrebat în ultima vreme dacă voi mai candida. Așa cum am mai spus public, voi candida, din partea PNL, pentru un nou mandat de primar al municipiului Călărași.

Decizia de a-mi asuma un nou mandat este determinată de proiectele pe care trebuie să le finalizez, acestea reprezentând, de fapt, reconstrucția Călărașiului.

Acest lucru este posibil doar cu ajutorul călărășenilor, care au fost alături de mine și de echipa mea în ultimii 8 ani, călărășeni care știu că așteptările lor nu au fost în zadar.

Am așezat Călărașiul pe drumul modernizarii și al dezvoltării durabile și, cu ajutorul călărășenilor, îmi voi continua proiectele!
Țin să menționez ca tentativele de destabilizare ce au apărut în spațiul public privind nume de candidați PNL pentru Primaria Municipiului Călărași reprezintă doar derapaje și dezinformări.

Da, voi candida. Zvonurile sunt doar povești!”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide