Dan Motreanu, noul șef de campanie al lui Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis are un nou șef de campanie pentru alegerile prezidențiale, după ce Ludovic Orban a luat decizia de a se retrage din funcție. Noul șef de campanie al PNL pentru alegerile prezidențiale este vicepreședintele partidului, Dan Motreanu, conform realitatea.net.

De asemenea, Raluca Turcan, s-a retras din echipa de campanie după ce a fost numită vicepremier în Guvernul Orban.

Liberalii au anunțat astăzi, printr-un comunicat de presă, că de campania lui Klaus Iohannis se va ocupa europarlamentarul Dan Motreanu.

„Noul șef de campanie al PNL pentru alegerile prezidențiale este vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, care a asumat această responsabilitate, beneficiind de o amplă experiență în conducerea campaniilor electorale”, se arată în comunicatul trimis de PNL.

Dan Motreanu este europarlamentar PNL, ales pe lista partidului la scrutinul din 26 mai. Este membru PNL din 1990. În cadrul partidului, a ocupat funcţiile de: vicepreşedinte PNL Alba Iulia (1997); vicepreşedinte PNL Alba (1998-2002); membru în biroul naţional al TNL (1998-2002); preşedinte al Tineretului Naţional Liberal (2002-2005); secretar general al PNL (2005-2009).

În 2010, a devenit vicepreşedintele PNL Călăraşi. A fost ministrul Agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale în Guvernul Tăriceanu, în perioada 6 decembrie 2006-4 aprilie 2007 și deputat din 2004 până în 2016.

Dan Motreanu a fost deputat de Călărași timp de două mandate, în perioada 2008 – 2016.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide