Daniel Drăgulin: „Am votat pentru echilibru, am votat pentru adevăr”

În această dimineață, în jurul orei 10.30, Daniel Drăgulin, candidatul la funcția de primar al municipiului și-a exercitat votul la una dintre secțiile de votare de la Sala de Sport a Școlii nr. 12. La ieșirea de la urne, Daniel Drăgulin a adresat câteva cuvinte: „Am votat pentru echlibru, am votat pentru adevăr, am votat pentru noi toți. Sunt mândru că astăzi am votat pentru mine, mă consider cel mai în măsură de a continua ceea ce am început. Sunt singurul care de-a lungul acestei campanii nu a mințit, nu am dus în eroare cetățeanul, am spus pur și simplu adevărul. Știu că supără pe mulți, dar așa am considerat eu că toți cei care am fost angrenați în camapanie, să fim niște oameni verticali, să fim cu frică de Dumnezeu și să spunem adevărul. Nu toți am făcut acest lucru, eu sunt mândru de ceea ce am făcut. Cred și sunt convins că voi câștiga aceste alegeri!”

În jurul orei 11.00, un alt membru din partidul PNL, Răducu Filipescu, președintele Consilului Județean Călărași a mers la vot. Acesta a votat la Colegiul Carol I (Școala nr. 1)

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide