Daniel Drăgulin: „Ambiţia noastră este de a obţine 14.000 de voturi, în municipiu, la parlamentare”

Primarul Daniel Drăgulin a anunţat în conferinţa de presă a PNL de săptămâna aceasta că ţinta pe care conducerea PNL a stabilit-o pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, în municipiul Călăraşi, este de 14.000 de voturi. Acesta a declarat că este conştient că va fi greu de atins această cifră dar că este o ambiţie a organizaţiei municipale şi a sa.

„Voi face tot ce îmi stă în putere să ajung la 14.000, eu am spus de fiecare dată, eu nu muncesc doar pentru locurile 1 şi 2 de la Camera Deputaţilor ci şi pentru locul 3.”, a afirmat Drăgulin.

Acesta a mai spus că organizaţia municipală a demarat acţiunile preelectorale pentru alegerile din decembrie.

„În perioada aceasta, organizaţia municipală a PNL Călăraşi desfăşoară activitatea de precampanie, şi-a strâns rândurile, îşi activează toate birourile din cadrul secţiilor de vot, iar consilierii locali se ocupă de zonele aferente fiecăruia. Duminică vom merge la Bucureşti pentru a participa la mitingul de susţinere a premierului Dacian Cioloş. Vom fi acolo în jur de 200 de călărăşeni.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide