Daniel Drăgulin: „Ambiţia noastră este de a obţine 14.000 de voturi, în municipiu, la parlamentare”

Primarul Daniel Drăgulin a anunţat în conferinţa de presă a PNL de săptămâna aceasta că ţinta pe care conducerea PNL a stabilit-o pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, în municipiul Călăraşi, este de 14.000 de voturi. Acesta a declarat că este conştient că va fi greu de atins această cifră dar că este o ambiţie a organizaţiei municipale şi a sa.

„Voi face tot ce îmi stă în putere să ajung la 14.000, eu am spus de fiecare dată, eu nu muncesc doar pentru locurile 1 şi 2 de la Camera Deputaţilor ci şi pentru locul 3.”, a afirmat Drăgulin.

Acesta a mai spus că organizaţia municipală a demarat acţiunile preelectorale pentru alegerile din decembrie.

„În perioada aceasta, organizaţia municipală a PNL Călăraşi desfăşoară activitatea de precampanie, şi-a strâns rândurile, îşi activează toate birourile din cadrul secţiilor de vot, iar consilierii locali se ocupă de zonele aferente fiecăruia. Duminică vom merge la Bucureşti pentru a participa la mitingul de susţinere a premierului Dacian Cioloş. Vom fi acolo în jur de 200 de călărăşeni.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Biserica “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil”, aproape de comunitate

Sâmbătă, 29 Octombrie 2016, la Centrul Social "Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil" al Parohiei Sfântul Nifon din Călăraşi a avut...

Închide