Daniel Drăgulin (candidat la președinția PNL): „Îmi doresc această funcție poate și ca o recompensă a activității pe care am desfășurat-o, în acest partid, de peste 12 ani”

Se limpezesc lucrurile în ceea ce privește situația candidaturilor pentru președinția organizației județene a PNL Călărași, singurul care va candida, din toate informațiile existente până acum, este Daniel Drăgulin, primarul municipiului Călărași. Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, a declarat că nu este interesat de această funcție și că îl va susține pe Drăgulin, iar actualul președinte al PNL, senatorul Răducu Filipescu, care a anunțat cu ceva timp în urmă că nu va mai candida, a afirmat, de asemenea, că îi va acorda sprijinul colegului său Daniel Drăgulin.

Întrebat dacă și-a depus candidatura, Daniel Drăgulin a spus că o va face după data de 15 aprilie,  când se va întoarce dintr-un turneu asiatic organizat de Asociația Municipiilor din România.

„Pe 15 aprilie, după ce mă voi întoarce din vizita organizată de Asociația Municipiilor din România în Japonia, Coreea de Sud și China, îmi voi depune candidatura pentru președinția organizației județene a PNL Călărași. Într-un fel, pot spune că îmi doresc această funcție poate și ca o recompensă a activității pe care am desfășurat-o, în acest partid, de peste 12 ani. Mă onorează dacă nu va mai candida nimeni, înseamnă că au încredere în mine. Cu toți colegii cu care am stat de vorbă până acum și-au manifestat susținerea pentru candidatura mea, iar faptul că atât președintele CJ Vasile Iliuță, cât și actualul președinte al PNL, Răducu Filipescu au declarat că mă sprijină nu face decât să mă onoreze.

Faptul că voi fi singurul candidat este o foarte mare răspundere pentru mine, gândidu-mă la viitoarele alegeri care vor urma. Echipa pe care o voi forma va fi bazată pe primari, pentru că ei au dat puterea acestui partid de fiecare dată. Aștept să văd cine își va depune candidatura pentru funcțiile de prim-vicepreședinți, am înțeles că domnii Iliuță și Filipescu și-au manifestat intenția, iar ca secretar general cel mai potrivit este domnul Vali Barbu, care a demonstrat că poate face față acestei funcții.”, a declarat primarul Daniel Drăgulin.

Drăgulin a confirmat că va candida și la președinția organizației municipale care va avea loc pe data 25 aprilie, urmând ca pe 29 să candideze și la „județ”.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide