Daniel Drăgulin: „Dacă sondajul arată că eu voi fi cel mai bine cotat, voi candida”

Nu mai este demult o noutate că în cadrul organizației județene a PNL Călărași există o adevărată competiție, deschisă, ca să nu spunem altfel, pentru candidatura la Primăria Călărași. Incertitudinea privind numele candidatului va dispărea la finalul acestui an.

Actualul primar al municipiului și președinte de organizație județeană, Daniel Drăgulin, nu este singurul care dorește să candideze pentru această funcție. Viceprimarii Viorel Ivanciu și Dragoș Coman sunt, de asemenea, potențiali candidați.

În conferinței de presă desfășurată la jumătatea acestei săptămâni, președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin, a explicat cum se va desemna candidatul la Primăria Călărași.

„S-au stabilit mai multe priorități pe care organizațiile județene trebuie să le urmeze în perioada următoare. Se vor face sondaje de la nivel național în fiecare județ… asta chiar mă degrevează pe mine de anumite suspiciuni pe care le au unii dintre colegi care vor să candideze sau să fie pe liste.

Deci, stabilirea candidatului la Primăria Călărași se va face în urma unui sondaj făcut de centru nu de noi. Este foarte clar că la sfârșitul acestui an se vor liniști din acest punct de vedere. Până la sfârșitul anului se desemnează toți candidații la primăriile municipiilor reședință de județ.

De asemenea, va trebui să avem nominalizările pentru candidaturile la primăriile din județ. Dacă sondajul arată că eu voi fi cel mai bine cotat, voi candida. Alți potențiali candidați ai PNL care vor fi sondați sunt Dragoș (n.r. Coman), Ivanciu, Barbu… am uitat să spun și Iliuță Vasile, să vedem cât de potent este pe municipiu.”, a declarat Drăgulin.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide