Daniel Drăgulin: „Doar cu răbdare și încredere putem cuprinde, în viitor, tot ceea ce municipiul a pierdut de-a lungul timpului”

A mai rămas doar o săptămână din campania electorală, iar candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Călărași, Daniel Drăgulin își promovează în continuare proiectele de viitor stând de vorbă cu cetățenii.

În data de 23 mai, Daniel Drăgulin a ales să meargă în Cartierul 2 Cocoși.

„Campania electorală a continuat astăzi în Cartierul 2 Cocoși. Alături de‪ echipa PNL, am stat de vorbă cu cetățenii, le-am ascultat nemulțumirea cu privire la faptul că zona lor nu a fost prinsă în proiectul privind introducerea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare. Spre finalul dialogului, au înțeles că doar cu răbdare și încredere putem cuprinde, în viitor, tot ceea ce municipiul Călărași a pierdut de-a lungul timpului. Faptul că în următorul proiect POIM 2014-2020 și cartierul 2 Cocoși va beneficia de lucrări de introducere/modernizare a apei și canalizării corespunde dorințelor cetățenilor zonei”, a scris Daniel Drăgulin pe pagina sa de facebook.

Într-o altă zi, pe 26 mai, Drăgulin, împreună cu echipa PNL, a vizitat străzile Știrbei Vodă și Macului, plecând încântat de la întâlnirea cu cetățenii.

„Am stat de vorbă astăzi, alături de ‪‎echipa PNL, cu cetățeni de pe străzile Ştirbei Vodă şi Macului. Două străzi incluse în proiectul mare de modernizare a străzilor din municipiul Călăraşi, ce va demara, cu primul lot, în curând. Am constat şi astăzi că mă bucur de încrederea oamenilor, că sunt de acord cu proiectele mele de viitor”.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide