Daniel Drăgulin este susținut de călărășenii din cartierul Micro 6-Farfuria

Daniel Drăgulin, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Călărași continuă campania electorală pe străzile călărășene. Pe data de 14 mai, acesta a ajuns în cartierul Micro 6 (Farfuria), pentru a discuta cu cetățenii.

Daniel Drăgulin îi tine la curent cu tot ce face pe simpatizanți, fiind foarte activ pe site-ul de socializare facebook.  „Am fost plăcut surprins de faptul că oamenii au înțeles importanța lucrărilor ce s-au desfășurat în zonă. Un lucru demn de menționat: înaintea mea, au trecut prin aceeași zonă, câțiva contracandidați de-ai mei care au promis, în cor, că până la sfârșitul acestui an vor reabilita străzile și trotuarele. Am mai spus și azi, acest lucru nu este posibil decât după iunie 2017, atunci când se încheie perioada de notificare și remediere a defecțiunilor, adică garanția lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apa și canalizare (CL8)”, a afirmat Daniel Drăgulin pe pagina sa de facebook.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide