Daniel Drăgulin: „Pentru funcțiile de secretar îi voi nominaliza pe Dragoș Coman la municipiu și Valentin Barbu la județ”

Candidat la funcția de președinte al PNL, atât pentru organizația municipală, cât și pentru cea județeană, Daniel Drăgulin s-a decis în ceea ce privește numele celor pe care îi va nominaliza la funcțiile de secretar general în cele două organizații.

Pentru cea municipală va fi viceprimarul Dragoș Coman, iar pentru cea județeană vicepreședintele CJ, Valentin Barbu.

„Nici nu se pune problema să fie altă variantă de secretar general la județ. Vali Barbu este propunerea mea și este foarte clar că așa va rămâne. La municipiu îl voi propune pe Dragoș Coman.”, a spus Daniel Drăgulin.

Rămas chiar astăzi fără contracandidat la organizația județeană, Daniel Drăgulin va fi, în proporție de 100%, președintele PNL Călărași, astfel că la municipiu va fi desemnat un interimar după alegerile din 27 aprilie, cel mai probabil, după cum au declarat Drăgulin și Filipescu, Viorel Ivanciu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide