Daniel Drăgulin, președinte PNL: „Susținem întru totul decizia de a organiza anticipate!”

 

Președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin, a susținut recent, în cadrul unei conferințe de presă, că decizia Guvernului Orban de a organiza alegeri aniticipate are toată susținerea organizației județene PNL Călărași. În cel mai scurt timp va fi stabilit și un calendar pentru alegeri.

„Vreau să mai afirm un lucru și anume că suntem întru totul de acord și susținem hotărârea Guvernului pentru alegeri anticipate. Suntem întru totul de acord cu toate hotărârile care s-au luat și spun asta ținând cont că în ședințele de birou național se discută transparent de problemele existente și de măsurile care se stabilesc, lucru care, la fel, nu s-a mai întâmplat niciodată.

Acest lucru ne face ca, în această perioadă, să ne mobilizăm astfel încât la alegerile ce vin, parlamentare și locale, să ne prezentăm în fața electoratului cu candidați care vor câștiga alegerile locale.

De asemenea, după cum știți, domnul Barbu Valentin este candidatul nostru la președinția Consiliului Județean și indiferent ce spun unii sau alții, pesediști sau nu, tot felul de vorbe, suntem hotărâți, ca de fiecare dată, să ne strângem rândurile și să luptăm astfel încât candidatul nostru să ajungă președintele Consiliului Județean Călărași.

Bineînțeles că nu trebuie să minimalizăm activitățile de precampanie din toate localitățile județului Călărași să putem să maximizăm peste tot aceste voturi.

Pot să mai adaug că se va stabili un calendar pentru alegeri, un calendar ce va fi aprobat în ședința de Birou Executiv Național după care ne vom supune acestor hotărâri ca tot ceea ce se întâmplă ulterior să demonstreze, nu numai capacitatea noastră de a ne mobiliza, cât și puterea noastră de muncă în tot ceea ce facem.”

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide