Daniel Drăgulin, președinte PNL: Vom fi în primele 5 organizații din țară ca număr de semnături strânse

În data de 10 august a.c. a început, la nivelul județului Călărași, campania de strângere de semnături pentru susținerea președintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din luna noiembrie a acestui an. Președintele PNL Călărași este de părere că se vor clasa în primele 5 organizații din țară ca număr de semnături.

Conform declarațiilor președintelui PNL Călărași, Daniel Drăgulin, organizația județeană a avut un target de 33.000 de semnături însă au reușit să îl depășească cu aproape 5.000 de semnături în plus.

„La nivelul județului, am avut un target de 33.000 de semnături, l-am depășit, și sperăm ca în urma verificării tuturor listelor să fim în primele cinci organizații din țară în ceea ce privește numărul de semnături. Vom vedea dacă am păstrat trendul de la alegerile europarlamentare. Am constatat că există o foarte mare emulație pentru susținerea președintelui Iohannis.”, a declarat Daniel Drăgulin.

Vineri, 20 septembrie, 100 de membri ai Organizației Județene vor participa la depunerea listelor de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide