Daniel Drăgulin s-a decis! Mai candidează o dată la Primăria Călărași

Incertitudinea în privința candidatului la Primăria Municipiului Călărași a fost înlăturată recent de către președintele PNL Călărași, și primar al Municipiului, Daniel Drăgulin, care a anunțat că va candida și în 2020 pentru al treilea mandat de primar.

Solicitarea a venit de la centru, fiecare organizație județeană trebuind să stabilească, până la sfârșitul acestui an, candidații la alegerile locale din 2020. Drăgulin nu a mai așteptat finalul anului și a confirmat, cu subiect și predicat, că va candida pentru Primăria Călărași.

Drăgulin a câștigat funcția de primar al Călărașiului în 2012, cu peste 60%, în defavoarea primarului în funcție Nicolae Dragu. Dacă va câștiga și în 2020 îl va egala pe acesta la numărul de mandate – 3, cu mențiunea că pentru Drăgulin acestea ar fi consecutive.

În altă ordine de idei, în ultima perioadă s-a vorbit de candidatura lui Viorel Ivanciu, președintele Organizației Municipale a PNL Călărași, dar și despre cea a lui Dragoș Coman, secretar executiv al aceleași organizații, în condițiile în care Drăgulin părea să opteze pentru un fotoliu de deputat în Parlamentul României.

În atare condiții, atât Viorel Ivanciu cât și Dragoș Coman vor trebui să aștepte decizia BPJ pentru a vedea pentru ce funcții se vor pregăti în perspectiva alegerilor de peste doi ani.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide