Daniel Drăgulin și Valentin Barbu, validați de BEx al PNL pentru Primăria Călărași și Consiliul Județean

Conducerea PNL a aprobat astăzi, în cadrul Biroului Executiv, lista candidaților pentru alegerile locale, pentru municipiile reședință de județ și consilii județene. Pentru Călărași candidații sunt Daniel Drăgulin – Primăria Călărași, Valentin Barbu – Consiliul Județean.

„Nu am validat candidaturile în câteva județe, cum ar fi Bihor, nu pentru că domnul Bolojan nu este candidatul care să câștige zdrobitor, ci pentru că mai așteptăm un sondaj.
Nu am validat candidaturi în județe unde se poartă negocieri cu alte partide de opoziție, cum ar fi Galați, Brăila unde este necesar să se ajungă la o formulă politică de colaborare cu partidele de dreapta.

De asemenea, au mai fost amânate validările în încă 3 județe din motive care țin tot de nevoia finalizării unor cercetări sociologice”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, la finalul ședinței.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide