Daniel Drăgulin: „Trăim într-o perioadă tulbure, plină de ipocrizie. Au fost doi ani de minciuni pesediste”

Luni, 26 iunie a.c., a fost prezentată moțiunea de cenzură inițiată de PNL împotriva Cabinetului Viorica Dăncilă, iar miercuri la ora 16.00 aceasta va fi dezbătută în plenul Camerelor reunite și apoi supusă votului.

Președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin, a lansat un apel parlamentarilor să voteze moțiunea, spunând că acest Guvern nu conduce pentru români ci împotriva acestora.

„Susțin demersul semnatarilor moţiunii de cenzură care cer demiterea premierului Viorica Dăncilă, un premier care nu face politica României, ci politica liderul său de partid, un guvern care nu conduce pentru români, ci împotriva românilor aflați în țară sau în afara granițelor.

Parlamentarii români trebuie să fie conștienți de situația dezastruoasă în care se îndreaptă țara noastră și să susțină demersul Partidului Național Liberal care a depus moțiunea de cenzură împotriva actualului Guvern Dragnea-Dăncilă, ce a fost prezentată ieri în Parlamentul României. Guvernul Dragnea-Dăncilă trebuie să plece acasă!”, a declarat președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin.

PNL reproşează echipei lui Dăncilă faptul că inflaţia a ajuns la 5,2%, ROBOR-ul va ajunge în curând la 3%, precum şi faptul că datoria publică a statului a ajuns la 100 miliarde lei. „Numai de la ultimele alegeri din anul 2016, aţi îndatorat România cu peste 24 de miliarde. De asemenea, nu spuneţi nicio vorbă despre cât scot românii din buzunar pentru a plăti dobânzi pentru datoria publică! Anul trecut s-au plătit dobânzi de 9,8 miliarde lei, iar anul acesta sunt programate dobânzi de peste 11,3 miliarde lei“, mai reproşează liberalii care punctează faptul că şi în 2018 nu sunt bani redirecţionaţi către investiţii.” – se arată în prezentarea moțiunii.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide