Deci, SE POATE! Jandarmii au închis petrecerea de nuntă pentru tulburarea liniștii publice

Marți, 18 iunie a.c., în jurul orei 18.45, urmare a unui apel telefonic primit la sediul unității, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, aflat în misiune, s-a deplasat pe Aleea 5 Călărași, din municipiu, unde cetățenii au reclamat faptul că sunt deranjați de muzica ce răsuna de la o nuntă.

Ajunși la fața locului, jandarmii l-au sancționat pe organizator cu o amendă în valoare de 1000 de lei, conform prevederilor art. 2 pct. 27 din Legea 61/1991 R, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Întrucât recomandările jandarmilor nu au fost respectate, aceștia au revenit și au mai aplicat două sancțiuni în valoare de 2500 lei și măsura complementară a demontării cortului.

Ulterior, jandarmii, alături de lucrători ai IPJ Călărași și Poliției Locale, au rămas în zonă, asigurându-se că participanții au demontat cortul unde avea loc petrecerea.

Reamintim cetăţenilor că pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă „112”, în cazul în care au asistat ori au fost victimele unor fapte antisociale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide