Decizii importante au fost luate în cadrul Comitetului de Monitorizare al Programului Interreg V-A România Bulgaria

Joi, 4 august 2016, membrii Comitetului de Monitorizare  au luat decizii importante privind viitorul Programului Interreg V-A România – Bulgaria, în cadrul celei de-a patra reuniuni ce a avut loc la Ruse, Bulgaria. În plus, în cadrul acesteia a fost analizată şi evoluţia Programului de la lansare şi până în acest moment. Comitetul de Monitorizare este un organism comun de management al Programului constituit din reprezentanţi la nivel local, regional, naţional, atât din România, cât şi din Bulgaria.

Reuniunea a fost organizată de Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călăraşi pentru graniţa România-Bulgaria (BRCT Călăraşi) instituţie care asigură Secretariatul Comun al Programului în colaborare cu Autoritatea de Management din România (Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice) şi Autoritatea Naţională din Bulgaria (Ministerul Dezvoltării Regionale şi Lucrărilor Publice).

Deciziile importante ce au fost supuse aprobării, au vizat implementarea eficientă a Programului şi, în acelasi timp, viitorul Programului. Documentele aprobate vizează spijinirea beneficiarilor în stabilirea şi respectarea măsurilor de informare, cât şi aspecte ale cadrului în care este organizat sistemul de management şi control al Programului. Aceste decizii ce au fost luate în cadrul celei de-a patra reuniuni a Comitetului de Monitorizare sunt semnificative pentru o implementare eficientă a programului.

Realizările obţinute până în acest moment reprezintă rezultatele efortului comun şi al unei cooperări strânse între organismele de management ale programului din România şi din Bulgaria: Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Lucrărilor Publice împreună cu Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călăraşi pentru graniţa România – Bulgaria.

Pentru informaţii suplimentare privind Programul Interreg V-A România-Bulgaria vă invităm să accesaţi pagina de internet www.interregrobg.eu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide