Demersuri pentru noi locuinţe ANL şi sociale

Rodica Zaharia. În jur de 3000 de solicitări sunt înregistrare la Primăria municipiului Călăraşi pentru acordarea unei locuinţe sociale sau ANL, aflăm de la primarul municipiului, Daniel Ştefan Drăgulin care a precizat pe marginea acestui subiect, în cadrul unei conferinţe de presă, că se fac demersuri la Agenţia Naţională de Locuinţe pentru acordarea unor fonduri în vederea terminării blocului de locuinţe sociale C15, precum şi pentru construirea unor viitoare blocuri ANL.

„Am purtat discuţii la Agenţia Naţională de Locuinţe unde ni s-a solicitat să înaintăm numărul de solicitări al celor care doresc locuinţe Anl şi de asemenea, la locuinţe sociale, stadiul lucrărilor pe care le avem în această etapă. Am înţeles că putem fi sprijiniţi cu circa 5 miliarde până la finele acestui an astfel încât să ieşim cu partea de fundaţie la cota zero şi aici fac referire la blocul C15”, declară Drăgulin.

Aceeaşi sursa a mai spus că municipalitatea face o evaluare a unor fundaţii deja existente în municipiul Călăraşi care sunt potrivite pentru construcţia unor viitoare locuinţe ANL.

„Mai avem două fundaţii care se pretează la construirea unor locuinţe ANL, fundaţia care este lângă Şcoala 5, ea aparţine Drumurilor Judeţene, am înaintat o adresă pentru preluare, mai avem una pe strada Muşeţelului. La ora actuală, avem cam 3000 de solicitări, pentru ANL-uri sunt în jur de 900 de solicitări, iar restul sunt pentru locuinţe sociale”, a mai precizat primarul Drăgulin.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide