Deputat de Călărași în mandatul 2004-2008, Adina Vălean va fi comisar european

Adina Vălean a fost acceptată pentru funcția de comisar european pentru Transporturi. Premierul Orban a trimis două propuneri de comisar la Bruxelles, pe Adina Vălean și pe Siegfried Mureșan. Soluția trimiterii celor două nominalizări vine pe fondul presiunii socialiștilor de a fi nominalizat un candidat femeie, pentru a fi asigurat echilibrul de gen în viitoarea comisie, conform realitatea.net.

Europarlamentarul PNL, Adina Vălean, a fost acceptată miercuri după-amiază de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru funcția de comisar european din partea Românie. Adina Vălean va primi portofoliul Transporturilor, alocat de la început României.

Adina Vălean (51 de ani) este europarlamentar din anul 2007, odată cu aderarea României la Uniunea Europeană. Adina Vălean a fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2004-2008 ales pe listele PNL Călărași, în circumscripția Nr. 12, dar la data de 30 noiembrie 2007 a demisionat pentru a ocupa locul de deputat în Parlamentul European.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide