Deputatul Aurel Niculae își va vopsi părul în roșu și verde dacă nu va obține 14% în alegerile locale

Finalul conferinței de presă a UNPR a prilejuit și un pariu făcut de deputatul Aurel Niculae cu doi dintre ziariștii prezenți în sală.

Astfel, acesta a promis că își va vopsi părul în roșu și verde dacă partidul pe care îl conduce nu va obține 14% la alegerile locale din vara acestui an. Pe un ton mobilizator, Niculae a susținut de fiecare dată că formațiunea progresistă va scoate 7 consilieri județeni, ba chiar va da și președintele CJ Călărași, iar în municipiul Călărași UNPR va câștiga 8 consilieri locali.

Astăzi, acesta a spus, nici mai mult, nici mai puțin, că s-ar putea ca PNL, prin cei 4 consilieri județeni pe care îi va avea în forul legislativ viitor (sic!), să voteze pentru alegerea unui președinte din partea UNPR.

Lăsând la o parte modul heirupist prin care deputatul înțelege să-și încurajeze candidații, Aurel Niculae pare că și-a pierdut oarecum simțul ridicolului.

Conform oricăror statistici, sondaje sau chiar opinii avizate, UNPR nu poate spera la mai mult de 2 consilieri județeni și poate 2 consilieri locali municipali (după redistribuire). Și cam atât. UNPR în Călărași putea avea mai multe pretenții dacă Daniel Drăgulin ar fi rămas în partid, restul sunt fantasme.

Mai în glumă, mai în serios, cariera lui Aurel Niculae în politică se cam apropie de sfârșit.

Conștient de faptul că nu are nicio șansă la aceste alegeri, Niculae bravează și anunță că se va retrage și nu va mai candida la Parlament dacă nu va scoate un procent de 14%.

Nu va candida pentru că știe că va cheltui inutil timp și bani, locul de deputat devenind un vis imposibil pentru Niculae.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide