Deputatul de Ialomița, Ștefan Musoiu, anunță că la sfârșitul anului va demara licitația pentru execuția pasajului de la Drajna

 

Traficul îngreunat de la Drajna dă bătăi de cap tuturor șoferilor care tranzitează zona din cauza cozilor care se formează la bariera de acolo și a timpilor mari de așteptare. Dacă se face acest pasaj și mai ales când sunt temele de discuție pe rețelele de socializare ale celor care s-au săturat de situația existentă în acest nod rutier extrem de circulat.

Parlamentarii puterii din județele Călărași și Ialomița au tot anunțat că Pasajul se va face foarte curând. Ieri, pe pagina sa de facebook, deputatul PSD de Ialomița, Ștefan Musoiu, a anunțat că s-a întâlnit cu ministrul transporturilor Răzvan Cuc, obținând de la acesta termene clare privind execuția pasajului.

Astfel, dacă totul decurge conform graficului, la sfârșitul acestui an ar trebui organizată licitația pentru proiectarea și execuția Pasajului de la Drajna.

„Pe 12 aprilie 2019 se va desfășura licitația pentru atribuirea studiului de fezabilitate pentru realizarea unui pasaj rutier pe DN 21 la Drajna.

Am avut în decursul zilei de azi (n.r. ieri) o întrevedere cu Dl Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, iar unul dintre subiectele discutate a fost cel legat de posibilitatea fluidizării traficului rutier la trecerea la nivel cu calea ferată de la Drajna.

În luna mai, anul curent, sperăm să fie semnat contractul de atribuire, ulterior urmând a se scoate la licitație proiectarea și execuția acestui obiectiv.

Dacă va fi respectat graficul impus de Ministerul Transporturilor, licitația pentru proiectare si execuție va fi desfășurată până la sfârșitul acestui an.

Anul trecut, după cum știți, s-a realizat studiul de prefezabilitate care ulterior a fost supus avizării de către ministerele cu competențe în domeniu în vederea aprobării indicatorilor tehnico-economici.

De foarte multe ori această procedură este de durată și, având în vedere importanța acestui obiectiv, cred că necesită o supraveghere mai atentă!

De aceea am luat decizia de a monitoriza această investiție, în limita atribuțiilor ca parlamentar, si de a vă informa cu privire la orice etapă în care se află acest proiect.” – scrie deputatul Ștefan Musoiu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide