Deputatul Maria Dragomir s-a înscris în PNL dar nu va mai candida la Parlament

La mijlocul acestei săptămâni, deputatul Maria Dragomir, ales pe listele PPDD, ulterior membru al PSRo, a anunțat că s-a înscris în PNL. Anunțul a fost făcut alături de președintele PNL Călărași, Răducu Filipescu. Acesta a explicat motivele pentru care Maria Dragomir a trecut de partea liberalilor.

„Avem o colegă nouă cu care de fapt colaborez de foarte mulţi ani, 2-3 ani. Noi aveam o relaţie corectă, normală, am încercat ca împreună, cu Maria vârf de lance, să pornim un partid cu care să putem să colaborăm, e vorba de PSRo. Eu am insistat foarte mult ca PSRo să fie aliatul nostru, să încercăm să facem împreună cu Partidul Social Românesc al domnului Geoană o colaborare şi să mergem împreună la guvernare.

Eee, lucrurile nu s-au desfăşurat şi nu au mers în direcţia în care noi am intenţionat să o facem efectiv. Ştiţi foarte bine, Geoană e un tip excepţional, o persoană remarcabilă dar în ceea ce priveşte jocurile politice şi activitatea politică nu se ridică la înălţimea valorii pe care o are ca tehnocrat. N-a reuşit nici să-şi formeze o echipă foarte puternică cu care să penetreze în scena politică aşa că încet, încet partidul domnului Geoană care trebuia să crească a mai scăzut, a mai intrat la apă, în final cred că a şi dispărut.
Aşa că majoritatea colegilor domniei sale au căutat să meargă în direcţia în care pot să facă muncă politică mai departe.

Având o relaţie foarte bună cu Maria Dragomir, având colaborări de-a lungul anilor, după mai multe discuţii am ajuns la concluzia că locul în care poate să activeze în continuare, să de o mână de ajutor, să încercăm să câştigăm cât mai mult ca liberali este acest partid. A fost de acord, toţi colegii noştri au fost de acord cu această asociere şi cu intrarea doamnei Dragomir în PNL. De aici încolo vom forma o echipă.

Nu vă ascund că ne vom întâlni şi cu colegii domniei sale, o să stăm de vorbă să vedem care din ei sunt dispuşi să treacă către PNL. Cei care sunt consilieri locali nu o vor face că-şi pierd mandatul dar vor munci pentru PNL şi încercăm să apropiem cele două echipe în aşa fel încât scorul PNL-ului, ajutat de PSRo să crească 1-2-3%, cât Dumnezeu o să putem să aducem în plus.” – Răducu Filipescu.

Fostul președinte al PSRo Călărași, deputatul Maria Dragomir, a declarat că nu își dorește să mai candideze la Parlament dar, dacă partidul va considera că este nevoie de ea pe vreo funcție, ar putea accepta.

„Nu, tocmai din acest motiv am venit astăzi (n.r. 19 octombrie a.c.). Dacă m-ar fi interesat încă un „fotoliu” de parlamentar, pentru unii este fotoliu, pentru mine nu a fost, nu este şi nu va fi niciodată, dacă m-ar fi interesat aş fi venit în PNL de acum 4 ani, de acum 2 ani când am fost căutată nu doar de PNL ci şi de celelalte partide.

Dar am stat şi am analizat şi am spus STOP! Din acest moment nu vreau Parlament! Nu-mi doresc nimic altceva, doresc să lucrez într-o echipă cu care să pot colabora, să lucrez în linişte, fără stres, fără balamuc. Cu toate că discuţii şi scandaluri sunt în toate formaţiunile politice dar am considerat eu că în această formaţiune şi cu aceşti oameni pe care-i cunosc: domnul preşedinte Filipescu, pe domnul preşedinte Iliuţă şi toată echipa de conducere de la PNL o cunosc. Îi cunosc pe oameni şi cred eu că atâta timp cât nu am interese personale pot să colaborez foarte bine cu dumnealor.

Dacă partidul va considera că este nevoie de mine undeva cu drag voi respecta decizia partidului dar până la un punct. Adică nu neapărat să merg undeva unde mie nu că nu-mi convine, de exemplu dacă aş merge pe o funcţie care nu este pe măsura pregătirii mele fiindcă eu am susţinut şi susţin, câte zile voi mai avea, că trebuiesc promovaţi oamenii pe competenţe şi nu pe criterii politice. Asta m-a deranjat foarte mult dintotdeauna şi am să susţin câte zile voi mai avea eu. Nu-mi place ce se întâmplă!”, a declarat Maria Dragomir.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide