Deputatul Vrăjitoru dezminte informațiile apărute: Pasajul de la Drajna a fost prins în buget!

Deputatul PSD Sorin Vrăjitoru a dorit să aducă câteva lămuriri vizavi de informațiile apărute în ultima vreme privind realizarea Pasajului de la Drajna. În cadrul unei conferințe de presă, deputatul a infirmat acuzațiile precum că parlamentarii PSD ar fi fost împotriva realizării acestui pasaj.

Vrăjitoru a explicat că parlamentarii PSD au respins un amendament depus de deputatul PNL de Ialomița, Tinel Gheorghe, deoarece în proiectul de buget era prins deja acest pasaj.

„Circulă în media şi în spaţiul public câteva informaţii false. False la adresa parlamentarilor de Călăraşi care n-au votat amendamentul depus de un deputat liberal de la Ialomiţa. Și am să mă refer aici la ceea ce am spus și în precedenta conferinţă de presă. Am spus că am militat şi militez pentru pasajul de la Drajna.

Este un punct extrem de important pe raza judeţului Călăraşi. Este un nod comercial și de transport care face legătura între A 2 și Moldova. Sunt câteva, generic le numesc „fake news-uri” care circulă în mediul online şi aş vrea să demontez aceste acuzaţii.

Am fost acuzaţi că nu am votat amendamentul PNL vizavi de acest pasaj. Este o minciună, și am să vă prezint aici câteva documente din care se poate vedea că pasajul Drajna este prins pe harta investițiilor de infrastructură în 2019. Este normal să fi votat un amendament pentru un proiect de investiţii care deja face parte din bugetul MT pentru finanţare?”, a spus Vrăjitoru.

În ceea ce privește stadiul finanțării procedurilor prealabile proiectului tehnic de execuție, în speță studiul de fezabilitate, Vrăjitoru a afirmat că acesta a fost bugetat și se află în lucru.

„În acest moment avem bugetat Studiul de Fezabilitate care va intra apoi în analiză la Consiliul Tehnico – Economic al MT şi de acolo va trece la Ministrul Dezvoltării Regionale în Consiliul Interministerial pentru scoaterea la licitaţie a pasajului. Acest pasaj este în atenţia autorităţilor iar finanţarea lui intră în linie dreaptă.”, a încheiat Vrăjitoru.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide