Deşi s-au aplicat sancţiuni, mai sunt şcoli de şoferi care încalcă programul de circulaţie pe drumurile din Călăraşi

Anul trecut, pentru a se evita aglomeraţia pe drumurile din municipiul Călăraşi la orele de vârf, poliţiştii Biroului Rutier Călăraşi au invitat la discuţii instructorii auto şi reprezentanţi ai şcolilor de şoferi, tema fiind respectarea traseelor de instruire practică şi a intervalelor orare astfel încât să se evite aglomerările în trafic pe străzile principale din municipiul Călăraşi.

Li s-a adus la cunoştinţă care sunt străzile pe care se aplică interdicţii şi intervalul orar aferent acestora. Au fost stabilite ca traseu de instruire practică şi examinare auto toate străzile din mun. Călăraşi, însă pe străzile Bucureşti, Prel. Bucureşti, Griviţa, Eroilor, bd. Republicii, bd. N. Titulescu, bd. Cuza-Vodă se interzice circulaţia maşinilor de şcoală în timpul săptămânii, în intervalul orar 07.00 – 08.30 şi 15.30 – 17.30, iar pe strada Belşugului, în weekend, în intervalul 09.00 – 12.00.

Nerespectarea acestor prevederi poate atrage sancţiuni de 4-5 puncte de amendă pentru instructorii auto.

Deşi se cunosc toate acestea, încă mai există şcoli şi instructori ale căror maşini circulă pe străzile şi în intervalele orare cu interdicţie provocând ambuteiaje.

Poliţia Rutieră Călăraşi a organizat activităţi specifice în cadrul cărora au fost aplicate un număr de 11 sancţiuni contravenţionale instructorilor auto pentru nerespectarea programului orar.

Faţă de 6 instructori auto s-a luat măsura sancţionării cu avertisment, cuantumul sancţiunilor contravenţionale fiind de 2.900 lei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide