Din ce în ce mai mulţi consumatori de etnobotanice sunt ridicaţi de pe stradă de jandarmii călărăşeni

În ultima perioadă s-au înmulţit cazurile de persoane care sunt descoperite în plină stradă de patrule de jandarmi după ce au consumat droguri uşoare sau etnobotaice.

Numai în ultimele zile, şase bărbaţi au fost găsiţi în stare de semiconştienţă pe strada Cornişei, pe faleza Parcului Dumbrava.

În data de 17.10.2018, în jurul orei 10.50, o patrulă de jandarmi, fiind în executarea atribuţiilor de serviciu, a observat pe str. Cornişei, din mun. Călăraşi, doi bărbaţi care aveau un comportament suspect.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că se numesc B. B. A. în vârstă de 23 de ani şi E. V. N. în vârstă de 21 de ani, ambii din mun. Călăraşi.

Asupra numitului B.B.A. a fost găsită o ţigaretă confecţionată, conţinând resturi vegetale uscate de culoare galben-maro şi o rolă de foiţe pentru confecţionarea ţigaretelor.

În data de 16.10.2018, în jurul orei 19.50, o patrulă de jandarmi a observat pe str. Cornişei, din mun. Călăraşi, doi bărbaţi care aveau un comportament suspect.

În urma verificărilor s-a constatat că se numesc G.B.P. în vârstă de 33 de ani şi Z.V. în vârstă de 24 de ani, ambii din mun. Călăraşi.

Asupra numitului G.B.P. au fost găsite două pliculeţe din material plastic conţinând o substanţă vegetală uscată de culoare galben-verzuie.

În data de 12.10.2018, în jurul orei 13.00, oamenii legii au depistat în zona „Amfiteatru”, pe str. Cornişei, doi bărbaţi care aveau un comportament suspect.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că aceştia se numesc P.I.I. în vârstă de 38 de ani si C.V.T. în varstă de 29 de ani, ambii din mun. Călăraşi.

Asupra lui P.I.I. a fost găsită, într-o folie de aluminiu, o substanţă de culoare maro (baton de aproximativ 2 cm.), pe care ar fi cumpărat-o de la o persoană de sex masculin ca fiind „haşiş”.

Pentru toate persoanele au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale potrivit prevederilor art.61 CPP pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide